Hälsingeboken

Förbeställ direkt av författaren, med möjlighet till signering, hälsningar etc.

Snart går min fotobok ”Hälsingland – Den blånande änglamarken” i tryck. Det är ett långsiktigt projekt jag hållit på med i över tio år, så det känns glädjande för mig att den nu beräknas vara klar i slutet av november! Här nedan ser du några blandade uppslag ur boken.

Fotoboken, som är en presentbok, planeras att gå till tryck inom en månad och bör passa perfekt att ge som present eller julklapp till dina Hälsinge-älskande släktingar och vänner. Den omfattar 224 sidor i måtten 24×31 cm, tryckt på högkvalitativt papper, pärmen är hård och med skyddsomslag, likt bilden ovan.

Boken innehåller bilder från Hälsinglands skärgård, landsbygd, gårdar, fäbodvallar, skog, sjöar, städer/centralorter och kyrkor. Utöver mina bilder och kortare texter, smyckas även flera uppslag av den välkände hälsingeskalden Albert Vikstens dikter och citat.

Du får ett förbeställningspris på 295 kr (fr o m 16 okt) fram till och med att boken kommer ut i slutet av november. Därefter höjs priset något. Jag skickar dig en bokningsbekräftelse på din beställning inom en vecka. Du betalar först vid leverans. Önskemål om ev signering m m kan göras i beställningsformuläret. Är du företagare och vill beställa en större mängd att ha som gåva till dina anställda, besökare etc, vänligen kontakta mig via mail eller telefon för prisbild.

Du som bor i Hälsingland kan vid förbeställning hämta ut boken då jag besöker kommunernas centralorter, runt första advent. Du slipper då porto, och kan även få boken signerad. Behöver boken skickas per post, tillkommer frakt på 100 kr/bok. Det kommer då även finnas möjlighet att köpa fler böcker, men då till ordinarie pris.

Beställ boken här!