Hälsingeboken

Min fotobok ”Hälsingland – Den blånande änglamarken” har nu kommit ut! Boken är ett långsiktigt projekt jag hållit på med i över tio år, så det känns glädjande för mig att kunna presentera resultatet. Här nedan ser du några blandade uppslag ur boken. Du kan även lyssna till en intervju med mig i P4.

Boken går att beställa här på hemsidan, samt att köpa i bokhandeln.

Fotoboken, som är en presentbok passar perfekt att ge som present eller julklapp till dina Hälsinge-älskande släktingar och vänner. Den omfattar 224 sidor i måtten 24×31 cm, tryckt på högkvalitativt papper, pärmen är hård och med skyddsomslag, likt bilden ovan.

Boken innehåller bilder från Hälsinglands skärgård, landsbygd, gårdar, fäbodvallar, skog, sjöar, städer/centralorter och kyrkor. Utöver mina bilder och kortare texter, smyckas även flera uppslag av den välkände hälsingeskalden Albert Vikstens dikter och citat.

Boken kostar 325 kr (+75 kr porto). Du betalar först vid leverans. Önskemål om ev signering med mera kan göras i beställningsformuläret. Är du företagare och vill beställa en större mängd att ha som gåva till dina anställda, besökare etc, vänligen kontakta mig via mail eller telefon för prisbild.

Beställ boken här!