Marknadsdags! (2011-07-07)

Torhamns hamn - motivet finns även som vykort med texten "Blekinge - Sveriges Trädgård"

Sommar! Denna härliga årstid! Underbara månader för varje naturfotograf. Naturen sprudlar av liv och det är svårt för den fotointresserade att enbart ligga på stranden och lapa sol… Det finns helt enkelt alltför mycket att upptäcka…

Men nu är det inte bara högsäsong för fotografering, det är också marknadsdags! Blekinge har flera marknader under sommaren och jag försöker vara med på så många jag hinner och orkar för att sälja min bok ”Blekinge – Sveriges Trädgård”. Jag har redan varit på Lövmarknaden i Karlskrona och Killebom i Sölvesborg och i helgen den 8-10 juli ställer jag upp mitt bord på Tossia bonnadan i  Ronneby, i början av Karlskronagatan. Jag besöker troligen även Sailet i Karlskrona den 11-12 augusti. (Jag återkommer om det.)

Givetvis är du välkommen att hälsa på i mitt marknadsstånd och kanske köpa min bok eller ett av sommarens nya vykort med Blekingemotiv,  men även för att bara växla några ord. Jag tycker verkligen det är så fascinerande att träffa alla underbara människor som finns – och du är en av dem!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s