Dags för bildvisningsturné! (2011-11-15)

Foto Seth Nilsson, Tanzania Massajer

Så har det blivit dags för höstens bildvisningsturné! I åtta dagar kommer jag att åka runt i Blekinge, och även Småland, för att visa mina bildspel. Denna gång känns lite extra spännande då det faktiskt är lite av premiär med mitt nya Tanzania-bildspel. Jag har visat några bilder tidigare, men nu blir det första gången jag ger en ”riktig” visning av mitt nya Tanzania-bildpel. Det blir roligt!

Men givetvis blir det även en hel del av Blekingebildvisningar, något jag fortfarande tycker är lika inspirerande varje gång. Att möta alla fantastiska människor och att få visa på vårt vackra Blekinge-landsskap är alltid ett nöje!

Har du möjlighet att dyka upp på någon av bildvisningarna, så är det följande som gäller – välkommen! I samband med mina bildvisningar säljer jag även min bok, samt julkort och andra vykort, med mina bilder som motiv.

Ti 15 nov 19.00 – Tingsryds Föreläsningsförening, Dackeskolans aula (TZ)
On 16 nov 14.00 – Hällaryd/Åryd PRO, Hällaryd kommunalhus (BL)
On 16 nov 19.00 – Nättraby Hembygdsförening, Martagården i Nättraby (BL)
To 17 nov 19.00 – IOGT Mörrum, IOGT-lokalen i Mörrum (BL)
Lö 19 nov 18.00 – Halltorp Filadelfiaförsamling, Filadelfia i Halltorp (TZ)
Sö 20 nov 10.00 – Jämshögs Församling, Mariasalen i Olofström (TZ)
Sö 20 nov 15.00 – Ringamåla Bygdegårdsförening, Bygdegården i Höga Böke (BL)
Ti 22 nov 14.00 – Mörrum-Elleholm Församling, Mörrums Församl.hem (BL)
On 23 nov 14.00 – SPF Bodekull, Folkets Hus i Karlshamn (BL)

Förklaring: Blekingebilder (BL), Tanzaniabilder (TZ)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s