Lite nya bilder (2013 -12-11)

Tiden går fort. Snart är det jul! Det känns som om det inte var länge sedan det var september. Det var ett tag sedan jag skrev senast. Men det har blivit en hel del fotograferande sedan förra bloggen. Här kommer ett axplock. En del andra bilder från hösten har jag lagt in på galleriet, där även en hel del nya vår och sommarbilder tillkommit. Sägas bör att jag inte lägger ut alla mina bästa bilder här, utan en del får du se om du kommer på mina föredrag. Söker du efter någon speciell bild som jag inte har här på hemsidan, så tveka inte att höra av dig, för kanske har jag bilden du söker i mitt arkiv.

3 svar

 1. Fantastiskt fina bilder! Särskilt den med bonden som plöjer med häst. Spindelvävsbilden med daggdroppar tycker jag också mycket om.

  13 januari 2014 kl. 15:52

  • Seth Nilsson

   Tack! Kul att du gillar dem. Vi får åka ut någon dag och fota vattenfall.
   /Seth

   15 januari 2014 kl. 11:09

 2. Bilden med den plöjande bonden är underbar!

  01 november 2020 kl. 12:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s