Möt mig vid julskyltningen i Hudik

Söndag 29/11 kl 13.00 -15.00 står jag på gågatan utanför Guldsmeden och säljer min fotobok/presentbok om Hälsingland, för dig som är i Hudiksvall under eftermiddagen! Boken finns även att beställa här på hemsidan annars.

Obs! För de Hudiksvallsbor som förbeställt boken: Då jag fått så många bokbeställningar har jag INTE hunnit förbereda klart utlämningen av dessa. Jag måste därför be dig ge dig till tåls några dagar, så hör jag av mig personligen via telefon, om var och när du kan hämta din bok. Tack för överseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s