Några timmar i skogen gav mycket (2012-11-12)

Häromdagen åkte jag till min lilla fågelmatning i skogen i Ofärne. Jag hade lagt ut lite solrosfrön, jordnötter och några talgbollar. På bara några timmar fick jag massor av bilder, bland annat på talgoxe, vilket var väntat och det som var målet med matningen. Men att jag skulle få närbilder på gråspett och nötskrika hade jag faktisk inte väntat mig. Det var första gången i mitt liv jag såg gråspett så det var intressant. Dessutom hälsade en ekorre på så dagen blev väldigt lyckad. Det får nog bli några fler turer dit….

2 svar

 1. Grattis till gråspetten! Är lite avis där. Ekorren sitter fint bakbelyst på grenen, kvisten framför nosen (som du nämnde) stör mig inte.

  16 november 2012 kl. 08:13

  • Seth Nilsson

   Tack! Det var kul att fånga gråspetten! Jag är nog lite petig när det gäller grenen, men som helhet blev den bra.

   16 november 2012 kl. 09:56

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s