Ett bra fotoår med tävlingsvinster (2013-01-02)

Så här en bit in i det nya året kan det vara på sin plats med en liten tillbakablick på året 2012 ur ett fotografiskt perspektiv. Jag tycker personligen att det har varit ett mycket bra år som givit fina stunder i naturen och många bilder, som du bland annat kan se i tidigare blogginlägg och i de flesta av galleriets Hälsingebilder. Under året har jag också fortfarande sålt bra av min Blekingebok. En dag i höstas fick jag en bokbeställning från en pappa i Holland som ville ge sin Sverige-älskande son en present på sin födelsedag. Efter någon dag fick jag ett mail från Holland där pappan skrev att han var begeistrad av boken och nu med familjen planerar ha en veckolång vistelse i Blekinge. Vilket jag tyckte var väldigt roligt. Under slutet av året vann jag Hälsingetidningarnas (4 st lokaltidningar) stora sommartävling ”Min bild av Hälsingland” med en bild från Våsbo Fäbodvallar (se nedan!). Dessutom vann jag ett hederspris med en ugglebild. Nedan kan du se en av de tre intervju sidorna. Bara att hoppas att år 2013 blir ett lika bra fotoår….

Reportage i HT

Segerbilden

2 svar

  1. Gerd Strömberg

    Tjusigt!

    05 mars 2013 kl. 12:49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s