Vacker skärgård (2014-08-07)

Det finns många vackra skärgårdar runt om i Sverige, till exempel Torhamns skärgård i Blekinge, som faktiskt helt nyligt blivit vald till Blekinges pärla – vilken är en särskild glädje för mig då det är där jag vuxit upp. (Se galleriet för bilder därifrån). Denna sommar har jag vistats en del  i Söderhamns skärgård, en skärgård som jag tycker är mycket vacker med sina väl samlade fiskelägen och dessutom vackra fyrar och gamla kapell! Här finner du några bilder av de platser jag fångat på bild – öarna Prästgrundet och Storjungfrun.

 

skärgård

 

Fyr

 

kapell

 

2014 07 21_1764redrawliten

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s