Räven åt upp min halva frukost (2014 – 09 -17)

För ett tag sedan fick jag nys om en räv i Hälsingland som var ganska stationär och orädd för människor. Den höll sig undan när jag första gången var på plats för att fotografera den, men vid andra försöket fick jag se den. Glädje! Jag närmade mig försiktigt för att åtminstone få någon bild. Efter att jag tagit någon bild, fick den se mig och kom snabbt rakt emot mig. Räven fick se mina gummisnören som hängde ned från min jacka. Den bet snabbt tag i en av dem och backade flera meter – och vips så lossnade gummisnöret från rävens mun och snöret gav mig en ordentlig snärt på kroppen! Jag tog upp en smörgås ur fickan och räckte fram en bit. Blixtsnabbt ställde den sig på bakbenen och satte frambenen på mina ben och åt upp maten.

Jag lägger här ut två bilder på den vackra rävhannen. Räven är mitt favoritdjur, så det blev en oförglömlig förmiddag. Det gjorde absolut inget att jag förlorade två av mina fyra smörgåsar. Tack till markägaren som lånade ut sin stuga och var välvillig till min fotografering!

Räv
Räv2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s