Mina norrskensbilder i Aftonbladet (2016-07-10)

Det var ett tag sedan jag skrev något blogginlägg här på hemsidan. Jag har fotograferat mycket men jag har gjort de flesta inlägg på min offentliga Facebook sida. I början av april var jag ute och fotograferade norrsken i Hälsinglands skärgård. Efter att ha lagt bilderna på min Facebook sida, så började bilderna spridas/delas med väldig fart. Tusentals personer ”gillade” bilderna, och de sågs av ca 60 000 personer. Vid lunchtid dagen efter, ringde telefonen på lärarjobbet. En ung journalist från Aftonbladet presenterades sig och sa att hon ville göra en intervju, eftersom så många hade ”gillat” mina bilder på Facebook. Jag trodde först att det var ett skämt. Efter att reportaget lagts ut på Aftonbladet websida, blev artikeln bland den dagens mest lästa – roligt! Det är lite märkligt hur saker kan spridas så fort via sociala media – på både gott och ont. Här nedan kommer några norrskensbilder och här är länken till artikeln i aftonbladet. Trevlig sommar!

2016 04 03_6553redlitentext
2016 04 03_6559redlitentext
2016 04 13_6723redrawmaskbästmellan

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s